La Federació treballa en noves opcions d’instal·lacions esportives

Arrel de la manca d’instal·lacions esportives cobertes, sobretot, a la ciutat de Barcelona, la Federació Catalana de Voleibol treballa des del mes de juliol amb l’objectiu de donar possibles solucions i alternatives als clubs catalans que pateixen directament aquesta problemàtica. Una de les opcions en la que s’ha treballat és en l’estudi per donar opció de cobrir patis d’escola o altres espais, amb carpes de grans dimensions.  

En aquest sentit, el gerent de la Federació, Oscar Novillo, ja ha traslladat als clubs informació concreta i pressupostos de cinc empreses diferents sobre aquesta proposta de cobertes i de les que alguns clubs ja han mostrat el seu interès. La Federació Catalana de Voleibol, a més, ofereix ajuda als clubs en l’inici de les gestions, així com en l’assessorament i recolzament en el finançament.  

Entre les opcions que s’han presentat destaquen les carpes de parets i sostres de lona, o bé de parets de material sintètic amb sostre de lona, d’unes dimensions mínimes 25 metres d’amplada, 45 metres de llarg i 7’5 metres d’alçada, el que permetria encabir tres pistes d’entrenament al seu interior. Els pressupostos de les instal·lacions varien d’entre 158.000 i 205.000 euros segons el tipus de material i la demanda de les mateixes. Una altra opció també és optar al lloguer d’aquestes carpes, o del lloguer amb opció a compra.  

Carpa amb parets rígides
Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top