L’Escola Pia Sant Antoni arriba a la Federació per seguir creixent

La Federació Catalana de Voleibol creix any rere any gràcies a la creació de nous clubs i també de clubs ja existents que decideixen federar els seus equips amb la voluntat de seguir creixent i donant un plus de competició als seus equips. Aquest és el cas de l’Escola Pia Sant Antoni de Barcelona que per primera vegada ha federat un equip, en aquest cas, un cadet masculí.

L’Escola Pia Sant Antoni va recuperar la secció de voleibol ara fa 3 anys, i en aquest temps ha anat creixent cada cop més gràcies a la implicació de l’entrenadora i de la motivació indiscutible de tots i cada un dels jugadors que ha passat per la secció. Gràcies a aquest treball l’entitat gaudeix avui de 4 equips: un infantil mixt, un cadet femení, un juvenil mixt i el cadet masculí, que després d’uns anys competint junts han decidit fer el pas a la competició federada.

La voluntat de l’escola barcelonina és seguir creixent com a entitat i també seguir formant els grups per a ser cada dia una mica millors en tots els aspectes i valors que aporta el voleibol. Per això, no només accepten jugadors i jugadores del propi centre, sinó que estan oberts a persones que no estudien al centre.

El debut del cadet masculí en competició federada va ser a Castellar del Vallès i amb derrota per 3-1, però els jugadors de l’Escola Pia Sant Antoni ja coneixen el que és guanyar un set a competició federada. Una fita que esperen assolir i millorar en els següents partits.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top