Reunió del Vòlei Platja Català per seguir creixent

La Federació Catalana de Voleibol es va reunir aquest dijous amb els clubs amb activitat de la modalitat de vòlei platja amb l’objectiu d’ajudar a potenciar aquestes entitats, planificar la competició de vòlei platja per la temporada 2021-2022, tenint en compte totes les categories, i tractar d’avançar en possibles ajuts a clubs.

La Lliga d’Hivern de Vòlei Platja, i les seves novetats, van ser un dels principals temes tractats en aquesta trobada. La voluntat de la Federació és tirar endavant, un any més, aquesta competició de novembre a abril, però sumant les categories de menors i mixta a les ja existents. Els clubs presents, a més, van proposar que també s’afegís a l’activitat la competició mixta de menors. Les previsions per la temporada 2022 de platja, on entra el calendari general d’activitats d’estiu Vichy Catalan Volei Tour i les competicions de menors, es va decidir tractar en properes reunions.  

Zamora va traslladar als presents la voluntat de l’ens federatiu de potenciar la figura del club en aquesta modalitat, a través de l’enfortiment de l’activitat esportiva durant tot l’any, no només els mesos d’estiu, així com estudiant fórmules d’ajudes a clubs per volum de llicències i participació a les competicions federades, entre altres.  

Per la seva part, els clubs presents, van traslladar a la presidenta la necessitat de visibilitzar els clubs on es practica vòlei platja i la preocupació pels tornejos i entrenaments pirates que no estan regulats i que no compleixen amb la normativa. En aquest sentit, la presidenta de la Federació es va comprometre a gestionar la defensa del vòlei platja reglat i l’activitat dels clubs federats.  

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top