La Federació es suma al Dia Internacional per l´eliminació de la violència envers les dones

El 25 de novembre és el dia Internacional per l’eliminació de la violència envers les dones i en aquest sentit la Federació Catalana de Voleibol s’ha volgut sumar al Manifest Internacional del món del esport. D’aquesta manera es vol mostrar el rebuig a la violència masclista i la voluntat pública de treballar per eradicar-la.

En aquest sentit, a part de l’adhesió, la federació també farà la lectura pública del manifest en un acte esportiu. Serà Maribel Zamora, presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, qui llegirà l’escrit, aquest dissabte, aprofitant l’acte de presentació del Cub Voleibol Vall d’Hebron.

Des de les entitats esportives, i des dels valors que les representen, es vol treballar en la identificació i denúncia de conductes d’abús i control, actituds d’imposició, de menyspreu, amenaces i humiliacions que afavoreixen la tolerància cap a la violència masclista. I sobretot en la reprovació de la violència sexual i el compromís de fer-ho a través de treballar els valors inherents a l’esport.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top