Seleccionades 6 jugadores catalanes per l’All Star de Guadalajara

El proper 28 de desembre tindrà lloc a Guadalajara el Partit de les Estrelles de la Superlliga femenina. Entre les seleccionades, dos de cada equip de la màxima categoria estatal, destaquen 6 jugadores catalanes i Sofía Muller, que milita també a Catalunya.

La RFEVB recupera l’All Star femení 13 anys després de la seva desaparició, i ho fan, fent coincidir el partit amb la Copa Espanya 2016 de categoria infantil i cadet. Catalunya tindrà una gran representació ja que, entre les 24 seleccionades per disputar aquest partit, 6 d’elles són catalanes.

André Collin, del Naturhouse Ciudad de Logroño, y David Martín, del Figaro Peluqueros Haris, dirigiran l’equip vermell i comptaran amb la presencia de dues catalanes: la central del CVB Barça, Anna Grima, i la central del Naturhouse Ciudad de Logroño, Camila Maldonado. A més, destaca la presencia en aquest equip de la receptora que milita al CVB Barça, Sofía Muller.

D’altra banda, l’equip blau que estarà dirigit per Hugo Gotuzzo, del Haro Rioja Voley, i per Bep Llorens del Avarca de Menorca. Entre les seves files comptaran amb 4 catalanes: Silvia Araco, col·locadora del DSV CV Sant Cugat; Raquel Brun, receptora de l’Haro Rioja Voley; Sara Esteban, receptora a l’Avarca de Menorca; i Patricia Llabrés, que juga de líbero a l’Haro Rioja Voley.

Destacar que de les 6 jugadores catalanes seleccionades per l’All Star, quatre d’elles han passat pel programa G.E.T Blume, programa de la Federació Catalana de Voleibol i del Consell Català de l’esport de la Generalitat de Catalunya que té per objectiu detectar i perfeccionar joves esportistes per preparar-los per l’alt rendiment esportiu en aquesta modalitat. Amb la selecció de 6 jugadores catalanes queda palès el bon funcionament d’aquest programa i els fruits que dóna.

L’All Stars, es disputarà el proper 28 de desembre al pavelló Multiusos de Guadalajara a partir de les 20:30h. Es podrà fer un seguiment continu del partit a través de diferents xarxes socials.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top