L’arbitratge català més internacional que mai

La llista d’àrbitres internacionals catalans continua creixent i és actualment la més extensa de la historia. L’últim en incorporar-se ha estat Fernando Cerrato, que ha realitzat, de manera satisfactòria, el Curs Internacional d’àrbitre celebrat a Doha.

Catalunya té actualment 6 àrbitres de nivell Internacional. A platja, Mireia Carreño com a supervisora de la Confederació Europea de Voleibol (CEV), però també exercint a pista a nivell estatal; Joaquim Ventura, internacional de platja i també àrbitre a Superlliga; i Eduard Torrent que segueix en actiu a la màxima categoría de Superlliga.

A pista, podem trobar a les màximes competicions internacionals a David Fernández, a qui hem pogut veure recentment com a primer àrbitre del partit classificatori al Campionat d’Europa absolut femení que va enfrontar les seleccions d’Hongria i Romania, així com en la fase de classificació a la lligueta de grups de la CEV Champions League femenina, dirigint el duel de tornada celebrat a Polònia entre els equips del Tauron Dabrowa Gornicza i el Maccabi Haifa israelí; i un Fernando Cerrato a qui podrem veure a partir d’ara després d’haver superat el curs.

I sense oblidar-nos del referent arbitral per excel·lència a Catalunya: Diego León. L’històric León va ser el primer àrbitre català en superar el Curs Internacional l’any 1972 .

 

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top