La Federació Catalana de Voleibol estrena Campus de Vòlei Platja          

Els joves amants del vòlei platja ja tenen l’opció d’iniciar-se o perfeccionar la seva tècnica en el  campus d’aquesta modalitat que ha organitzat la Federació Catalana de Voleibol, amb el suport de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya. La iniciativa, que es durà a terme l’última setmana de juny i la primera de juliol, a les instal·lacions de vòlei platja de l’Eurofitness Vall d’Hebron, està dirigida a infants i joves des de categoria aleví fins a juvenil.

El Campus de Vòlei Platja serà de dilluns a divendres, de 9 a 17 hores i incorporarà dos entrenaments de la disciplina olímpica per dia, altres activitats lúdiques i estones de piscina. Dins el pack setmanal, a més, s’inclou el dinar i una samarreta commemorativa de la participació en el campus.

La primera setmana, del 26 al 30 de juny, està preferiblement pensada per a infants de categoria aleví i infantil, mentre que la setmana del 3 al 7 de juliol, serà preferiblement per als i les joves esportistes de categoria cadet i juvenil. En qualsevol dels casos, l’edat no és excloent, i les dues setmanes es faran grups de nivell. El màxim de places per torn és de 40.

MÉS INFORMACIÓ

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top