CV Sant Cugat i CN Sabadell, campions de Catalunya en categoria aleví

El Pavelló 1 i 3 de Sabadell ha proclamat aquest dissabte als campions de Catalunya alevins i, alhora, als representants catalans al Campionat d’Espanya. El CV Sant Cugat, en categoria femenina i el CN Sabadell, en categoria masculina, s’han proclamat campions. El CV Esplugues i el Voleibol Arenys, finalistes de la fase final, seran els acompanyants dels victoriosos al Campionat d’Espanya de Valladolid.

En categoria femenina, el CV Esplugues i el CV Sant Cugat arribaven a la gran final després de derrotar a les semifinals al CV Vilassar de Mar i a Barça CVB Blau. El conjunt d’Esplugues ha superat a l’equip maresmenc per 2-1, mentre que, d’altra banda, el santcugatenc s’ha imposat clarament al blaugrana per un 2-0 clar. La gran final ha caigut del costat de Sant Cugat, que ha guanyat 24-26 en un ajustat primer set. Amb l’embranzida que ha suposat posar-se per davant en el marcador, el CV Sant Cugat ha aprofitat per pujar una marxa més, i col·locar així en el electrònic l’11-25, que suposava el final del partit i el campionat.

D’altra banda, en categoria masculina, CV Prat i CV Arenys esperaven a semifinals al guanyador dels partits que enfrontaven a CN Sabadell Blanc i FC Barcelona i CV Vall Hebron Pro i CV Barberà. El primer dels partits de quarts de final finalitzava amb la victòria del conjunt amfitrió per 2-0, mentre que el conjunt de Vall d’Hebron posava el mateix resultat en el marcador per enfrontar-se a l’equip d’Arenys a semifinals. En els partits per definir als representants catalans al Campionat d’Espanya, el CN Sabadell s’imposava per 2-0 al CV Prat i el CV Arenys s’imposava per 2-0 al CV Vall Hebron Pro. La gran final entre CN Sabadell Blanc i CV Arenys va haver de decidir-se en el desempat, que va caure del costat dels locals per 15-10. El tercer lloc va ser pel CV Vall Hebron Pro, que va superar al CV Prat per 2-0. A l’acte de l’entrega de premis va assistir-hi com a representant de la junta directiva de la Federació Catalana de Voleibol Oswaldo Valencia.