La FCVb ja treballa en la propera temporada de Vòlei Platja. Llicència prèmium per a federats

Menys de dos mesos han transcorregut des del final de la temporada de Vòlei Platja amb la celebració de l’onzena edició del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona i la Federació Catalana de Voleibol ja prepara l’assalt a una nova temporada de sorra.

Des de la Federació Catalana de Voleibol es prepara una nova campanya plena de Vòlei Platja amb el llançament de la segona edició de la Lliga d’Hivern, tornejos classificatoris per als Campionats d’Espanya de menors, així com de clubs, Circuit Català de Vòlei Platja 2015, i nous projectes que s’encetaran com el de potenciar el programa d’Alt Rendiment amb la vista posada en la projecció internacional de parelles catalanes de menors i sèniors, i la implantació de les trobades de promoció de Vòlei Platja.

La primera gran novetat per obrir boca de la nova temporada es la posada en marxa per a tots els practicants de Vòlei Platja la llicència Prèmium, una llicència de valor afegit i en la qual els interessats en aprofitar els seus avantatges hi podran sentir-se protagonistes en primera persona del creixement i consolidació d’aquesta disciplina arreu del territori.

La nova llicència Prèmium de Vòlei Platja tindrà la validesa d’una temporada i el seu cost serà de 35€, podent tenir accés a ella qualsevol persona major de 16 anys. Els jugadors/es que hi vulguin beneficiar-se de la llicència prèmium tindran a la seva disposició serveis exclusius. Així, els practicants de Vòlei Platja a Catalunya que disposin de la llicència prèmium tindran descomptes a les competicions oficials organitzades directament per la FCVb, o bé a les homologades, accés a zones VIP de tornejos oficials o l’adjudicació preferent d’ús de les instal·lacions gestionades per l’ens federatiu català.

Esteu molt atents a la pàgina web de la Federació i al perfil Facebook de Vòlei Platja Català, perquè en breu anirem desvetllant totes les activitats de la propera temporada i de com podreu ser partícips.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top