El CV Andorra vol seguir endavant apostant pel voleibol masculí

Fa tres setmanes esclatava la noticia de la retirada forçosa del Club Voleibol Andorra a Superlliga -1 masculina. Les il·lusions amb què arribava el primer equip pirenaic a l’inici de la màxima competició es van esvair de forma precipitada en fer-se enrere el patrocinador, Wortley Corporation, que havia de fer possible amb el seu suport econòmic configurar una plantilla guanyadora, favorita a tot a la Divisió d’Honor del voleibol estatal. Un cop molt dur per a club i jugadors, així com per al vòlei masculí.

La desaparició del primer equip del CV Andorra suposa un sotrac important al teixit esportiu del país pirenaic, en el que era un dels clubs referents del país. Alguns jugadors han decidit donar la seva carrera per conclosa, i d’altres ja han trobat equip a on continuar exercint la professió de jugador de voleibol.

Malgrat les circumstàncies, l’entitat mirarà com fer front a la situació econòmica en què es troba i el passat dijous el seu representant, i entrenador del primer equip andorrà, Lluis Hillaire, va mantenir una reunió amb la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, per tal de trobar col·laboració, assessorament i suport institucional del màxim òrgan de govern del nostre esport a Catalunya. La màxima dirigent del voleibol català va mostrar-se receptiva i amb la intenció de donar suport al club andorrà en seguir apostant pel voleibol masculí, tal i com ho ha estat fent fins ara, per tal de garantit plegats la continuïtat de les categories de formació del club.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top