Jornada de professors dins el programa ‘Vòlei fa per tu’ a INEF Barcelona

El passat divendres 24 d’octubre va dur-se a terme a l’INEF de Barcelona una jornada de professors a càrrec del Departament de Promoció de la Federació Catalana de Voleibol. Fins a les instal·lacions de Montjuic van desplaçar-se Carlos Garcia i Eros Ortiz per a realitzar aquesta jornada, englobada dins el programa de promoció escolar ‘Vòlei fa per tu’ de l’Institut Barcelona Esports i l’Ajuntament de Barcelona, i que es realitza amb la col·laboració de la Federació Catalana de Voleibol els clubs de la ciutat comtal, CVB Barça i CV Vall d’Hebron.

Divendres es va realitzar la primera fase del projecte que enguany complirà quatre anys de realització juntament amb l’IBE, una primera fase dirigida a la formació dels professors de les escoles i instituts inscrits per a participar, fent un total de 38 escoles de primària i 7 instituts de Barcelona.

Una vegada realitzada la primera fase arribaran les visites a les diferents escoles per tal de dur a terme les sessions amb la participació dels alumnes de cada centre i una última fase on ja hi seran dividits els participants en quatre grans trobades amb més de 500 alumnes en cadascuna d’elles.

L’objectiu de l’activitat s’emmarca dins l’objectiu de la Federació Catalana de Voleibol de difondre el nostre esport entre els centres escolars, i així facilitar els contactes amb els clubs de la ciutat per a que puguin realitzar captació de jugadors/es.

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top