La FCVb celebra les Comissió de Competicions territorials en vista a l’Assemblea General

La Federació Catalana de Voleibol ja prepara la propera temporada amb una sèrie de propostes envers els diferents estaments del nostre voleibol per tal d’enfortir encara més el model esportiu del Vòlei Català, és per això, que la setmana passada la presidenta de l’ens federatiu, Maribel Zamora, acompanyada del Gerent Esportiu, Oscar Novillo, i el Director Tècnic, Roberto Pozzato, van visitar les delegacions territorials de Lleida i Girona per tal de debatre amb els clubs d’aquelles zones les propostes a presentar a la propera Assemblea.

Aquesta és la primera presa de contacte de l’ens federatiu català amb la vista posada en la propera campanya i l’Assemblea General Ordinària 2017. Va ser el 8 de maig, a la Sala David Moner de la Federació Catalana de Voleibol, quan es va celebrar la Comissió de Competicions de Barcelona amb la participació d’un gran nombre de clubs i en la que es van presentar les diferents propostes federatives dirigides a normativa i competicions. Va ser una reunió de treball conjunta amb els representants de clubs i molt productiva tant pel que fa a les propostes de l’ens federatiu català, així com les aportades per part dels clubs.

Entre les propostes tractades i plantejades als clubs van destacar les petites modificacions de les normes de competició per una millor organització de la competició i que es debatran de manera concreta a la propera Assemblea General. Altres punts que també es sotmetran a consideració són la proposta de modificació de calendaris de competició, per tal d’unificar calendaris de competicions en el major número de categories possibles, així com la regulació de la normativa de la Blume femenina, per equiparar-la quasi totalment a la masculina en la que es permet al jugador participar, en determinades característiques, amb la lliga regular del seu club. A més, també es posarà sobre la taula la implementació del marcador online obligatòria a totes les competicions i la modificació del protocol d’actuació de l’escalfament abans del partit, reduint la durada d’aquest en els casos de partits que s’inicien amb retard.

L’objectiu d’aquestes comissions es continuar el creixement i la consolidació de la pràctica esportiva del voleibol, fent del vòlei català un referent a la resta de l’estat en les matèries tractades a les delegacions territorials.

 

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top