Bronze de l’AE Carles Vallbona en el seu primer Campionat d’Espanya

L’equip infantil femení de l’AE Carles Vallbona ha finalitzat en tercera posició en la seva primera participació en un campionat estatal on, a més, l’entitat ha estat l’organitzadora amb la col·laboració de l’Ajuntament. L’altra equip català que ha participat al campionat, el DSV CV Sant Cugat, ha acabat en una també meritòria cinquena posició.

Les noies de Marta León, entrenadora des de fa tres anys de l’equip infantil de Granollers, van arribar contra pronòstic a les semifinals després d’acabar segones a la ronda preliminar, on només van perdre amb les gallegues del Calasancias Coruña Yakart autocaravanes. La sorpresa va venir quan a segona ronda van quedar emparellades amb l’altra equip català en competició, el DSV CV Sant Cugat, vigent campió de Catalunya, a qui les granollerines van vèncer per 3-1, classificant-se per semifinals.

En el partit clau per poder disputar la final, les noies de Marta León, no van trobar el bon joc demostrat fins al moment i les imprecisions les van portar a perdre per 3-0 amb el Colegio San Ignacio. Una derrota de la que es van saber sobreposar, ja que en la lluita pel bronze amb el Tomares Aljarafe XXI, tot i començar perdent el primer set van saber tirar endavant i remuntar el partit fins a guanyar per 3-2, en un tie break d’infart amb pilotes guanyadores pels dos equips. La grada sempre ben plena al pavelló de Can Bassa, en alguns moments no hi cabia ni una agulla, va ajudar a l’equip local a tirar sempre endavant tot i les adversitats.

D’altra banda, l’infantil femení del DSV CV Sant Cugat, entrenat per Eros Ortiz, va finalitzar el campionat en cinquena posició. Després de la derrota en el derbi català, les d’Ortiz van saber conduir la situació i guanyar primer al cvleganes.com per 3-0 i repetir resultat amb el Calasancias Coruña Yakart autocaravanes, botxí de les de Granollers en la primera fase de grup. El campió de l’estatal ha estat l’equip balear CVS Const. M. Galindo Sóller, que va vèncer a la final, per 3-0 al Colegio San Ignacio, segon classificat.

Amb dos equips catalans entre els cinc millors d’Espanya en categoria infantil femenina finalitzen els cinc dies de la màxima competició de voleibol a Granollers. Un total de 24 equips provinents de tota Espanya, més de 1200 persones entre jugadors, tècnics i acompanyants, han participat en el Campionat d’Espanya infantil Femení de Granollers, que ha comptat amb dos pavellons i més de 40 voluntaris per fer d’aquest campionat un experiència inoblidable per a molts.

A l’entrega de premis hi van assistir Carlos Garcia, delegat federatiu i membre de la Federació Catalana de Voleibol, que va fer entrega de les medalles i la copa al tercer classificat, l’AE Carles Vallbona; Joaquim Pellicer, representant de la Secretaria General de l’Esport, que va fer entrega del premi al segon classificat, el Colegio San Ignacio; i Josep Mayoral, alcalde de Granollers que va fer entrega del trofeu a les campiones balears. Joan Carles Marín, president de l’AE Vallbona Granollers, va entregar el premi MVP del torneig a Maria Zambrano, del Tomares Aljarafe XXI. 

 

MÉS INFORMACIÓ 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top