Clínic amb Aurelio Ureña, Hugo Gotuzzo i Jaume Martí durant la Lliga Mundial a Barcelona

La Federació Catalana de Voleibol organitza, coincidint amb l’arribada de la Lliga Mundial a Barcelona, una nova acció formativa de dos dies per a entrenadors. El clínic comptarà amb la presència de tres noms reconeguts en el món de l’esport i concretament del voleibol: Aurelio Ureña, que parlarà sore la tècnica i la metodologia en equips base; Hugo Gotuzzo, que ho farà sobre els sistemes de recepció a l’alt rendiment femení; i per últim, el psicòleg esportiu Jaume Martí parlarà sobre la comunicació de l’entrenador amb els jugadors. 

L’acció formativa que es realitzarà dissabte i diumenge al matí al pavelló de la Vall d’Hebron, on tindran lloc els partits de la Lliga Mundial, té com a objectiu ampliar el coneixement dels entrenadors abarcant des dels equips base a l’alt rendiment, i tenint en compte altres aspectes fora dels tecnico-tàctics com són la importància de la psicologia en un terreny de joc. 

Aurelio Ureña, ex seleccionador femení absolut i degà de la facultat d’activitats físiques i de l’esport de Granada, amb l’única càtedra sobre voleibol a Espanya, ens ilustrarà amb les categories de base i quins són les tècniques i metofologies d’entrenament més adequades en cada etapa. Ureña, a més, es conseller delegat de la Universitat des de 2014 i recentment ha entrat a formar part de la Junta Directiva de la Real Federació Espanyola de Voleibol.

Hugo Gotuzzo, entrenador FIVB III amb una dilatada experiència a equips espanyols com l’Haro Rioja Voley o el Feel Voley Alcobendas, tractarà d’analitzar quins són els millors sistemes de recepció en el voleibol femení d’alt nivell i per què. Gotuzzo, d’origen argentí, també ha estat entrenador a Puerto Rico, on va dirigir el Mayagüez.

Per últim es comptarà amb la presència de Jaume Martí, llicenciat en psicologia per la Universitat de Barcelona o amb un màster en psicologia esportiva per la Univeristat Autònoma de Barcelona, a més de ser el vicepresident de l’Associació Catalana de Psicologia de l’Esport, que parlarà sobre la comunicació de l’entrenador cap al jugador i mostrant quines són les millors tènciques per parlar en públic i amb l’equip. Martí és també fundador i director general de 6tema i PSicosport, a part de professors-consultor de la UOC i té més de 30 anys d’experiència com a psicòleg de l’esport i de les organitzacions.

El clínic començarà dissabte a les 10 del matí amb la primera part de la sessió d’Aurelio Ureña, que s’allargarà fins les 12 hores, donant pas a la sessió de Jaume Martí, que tancarà la jornada. Diumenge, Hugo Gotuzzo obrirà de nou el clínic amb la sessió sobre la recepció i a partir de les 12 hores, Ureña tancarà l’acció formativa amb la segona part de la seva sessió. Per poder assistir al curs és necessari omplir el formulari d’inscripció, sent gratuït per a tots els col·legiats del Comitè Tècnic d’Entrenadors.

 

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top