La catalana Maria Segura supera el Fenerbahce en el primer matx de quarts de la Champions League

Arriben grans resultats pels nostres jugadors que es troben a l’estranger. El MTV Stuttgart, equip on milita la barcelonina i ex-Blume Maria Segura, ha superat al Fenerbahce d’Istanbul en l’anada dels quarts de final de la CEV Champions League per 3-2 (22-25/26-24/19-25/25-20 i 15-10) per fer-se amb un petit avantatge en l’eliminatòria de cara al partit de tornada. Segura va fer un total d’onze punts durant les dues hores que va durar l’encontre a terres alemanyes.

Dins un pavelló on l’escalf de la grada es feia notar en tot moment, ambdós equips varen sortir a donar un bon espectacle i, a més, tractar de guanyar. El conjunt visitant, que disposa d’un dels pressupostos més alts de la competició, va demostrar perquè és un dels favorits a endur-se el títol. Amb uns grans atacs de l’atacant russa Arina Fedorovtseva, posava el 25-22 en el marcador i complicava l’encontre per a les locals. Ràpidament, trobava una resposta el MTV Stuttgart, que mitjançant Krystal Rivers filava l’empat a 1 set i obria les possibilitats per ambdós conjunts.

El tercer i quart parcial varen continuar amb la tònica dels dos anteriors: el domini del conjunt visitant i una posterior reacció de les locals, que enviaven l’encontre al set decisiu. Un petit parcial pel MTV Stuttgart en els moments decisius donava avantatge a les locals, que no varen deixar escapar la seva oportunitat de tancar l’encontre per 15-10. Amb la victòria contra el conjunt d’Istanbul, el MTV Stuttgart té ara l’oportunitat d’aconseguir l’accés a les semifinals de la Champions League de Voleibol. El requisit previ per a això és una actuació igual de bona en el partit de tornada, que tindrà lloc d’aquí a una setmana, el pròxim 28 de febrer a Istanbul (18.00 hores).