Última setmana per inscriure’s al II Campionat de Catalunya de Vòlei Neu

Queden pocs dies per poder inscriure’s al II Campionat de Catalunya de Vòlei Neu, l’esdeveniment organitzat per la Federació Catalana de Voleibol que reunirà a un màxim de 24 equips amb l’objectiu de ser els nous vencedors en aquesta modalitat. La segona edició del voleibol sobre la blanca neu té com a repte consolidar un esdeveniment que va atreure un gran nombre d’esportistes l’any passat, i que aquest curs també ha despertat molta expectació entre els jugadors de vòlei. El pròxim dijous 29 de febrer serà l’últim dia en què els possibles participants puguin dur a terme la seva inscripció en l’esdeveniment.

La competició, que es tornarà a disputar a l’estació d’esquí de Boí Taüll, tindrà lloc el pròxim 9 i 10 de març. Els guanyadors de l’esdeveniment buscaran arrabassar el títol als actuals i primers campions de Catalunya d’aquesta modalitat, que es van conèixer a la passada edició.

De cara a l’actual edició, l’ens federatiu ha introduït diversos canvis per afavorir la participació del màxim nombre d’esportistes: un augment del nombre d’equips, que passa de 16 el 2023 a 24 en aquest curs. Per a complementar l’apartat esportiu, es duran a terme activitats com l’Après-Ski, el forfait per aquells que vulguin gaudir de l’esquí i també una nit de karaoke, entre altres sorpreses.

Boí Taüll va coronar el 2023 amb el títol de primers campions de Catalunya d’aquesta modalitat esportiva a l’equip Joan’s Product, format per Anna Atsarà, Camila Figueiredo i Mireia Aymerich en categoria femenina, i Los 4 Cojísimos, equip format per Héctor Gallardo, Alfonso Gregori, Federico Corbo i Marc Aromir, en la masculina. L’objectiu de la Federació és, un cop més, promocionar la participació en aquesta disciplina oferint preus competitius.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt