Últimes dies per inscriure’s als tres cursos Territorial ‘B’ de març

La Comissió Tècnica d’Arbitratge i Regles de Joc de la Federació Catalana de Voleibol ha convocat tres nous cursos Territorial ‘B’ per aquest pròxim mes de març. Els programes, que seran convocats a diferents localitats catalanes (Barcelona, Lleida i Figueres) tindran un total de 120 places, és a dir, 40 per a cada ubicació. Les inscripcions es mantindran obertes dins el proper 1 de març a les 12 hores.

Els cursos, que començaran el 4 de març i s’allargaran fins el dia 29, constaran de fins a quatre fases diferents: les classes online i les de presencials, on els diferents tècnics ensenyaran continguts com l’acta oficial, el reglament o l’acta electrònica. D’altra banda, en el format d’avaluació, es durà a terme un examen teòric i la elaboració d’un acta. Tanmateix, hi haurà una opció de realitzar la part d’examen d’acta durant el transcurs del Campionat Provincial disputat a Olot, amb la figura d’un supervisor que ajudarà al alumnat a millorar la seva realització d’actes.

Els alumnes qualificats com a APTES al finalitzar el curs obtindran el títol corresponent, que els permetrà, una vegada s’hagi realitzat un any de pràctiques, la possibilitat de poder realitzar el següent nivell. Aquest títol es de caràcter federatiu.

MÉS INFORMACIÓ AQUÍ

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt