Kliokmanaite-Puri i els germans Monfort repeteixen victòria a Torredembarra

El Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Volei Tour, celebrat aquest cap de setmana a Torredembarra, ha coronat, de nou, com a campions a Erika Kliokmanaite i Kadri Puri, en categoria femenina, i als germans Javi i Vicente Monfort, en la masculina. Un cap de setmana on s’ha pogut gaudir del millor vòlei platja acompanyat de la competició de menors de clubs i d’un clima fantàstic.

La lituana, Erika Kliokmanaite, i l’estoniana, Kadri Puri, han tornat a pujar al més alt del podi, repetint triomf com ja van fer a la primera prova disputada a Barcelona. En aquesta ocasió, la final l’han disputat amb la parella formada per Nazaret Florián i Nuria Bouza. Bouza, va ser la parella de Kliokmanaite la temporada passada i amb qui van aconseguir el títol de campiones de Catalunya. Una final que ha començat amb moltes imprecisions de Florián-Bouza però que han sabut corregir arribat a forçar el set de desempat, en un partit vibrant i jugades espectaculars.

La final masculina també ha estat ajustadíssima entre els germans Monfort i la parella formada per Zdravko Kamenov i Sergio Ramírez. Tot i que el primer parcial ha estat més clar pels valencians, Kamenov-Ramírez han tingut a tocar forçar el set de desempat, però l’experiència dels Monfort ha sortit a la llum i ha permès als germans coronar-se per segona vegada com a campions en el circuit català.

En aquesta ocasió, el premi de la ‘Parella perfecta’, que entrega Vichy Catalan al millor i a la millor jugadora de la jornada, ha estat per Nuria Bouza i Javi Monfort. Mentre la tercera posició femenina ha estat per Júlia Bonet i Rebeca Fernández, que tornen al podi però no han pogut repetir la segona posició aconseguida a Barcelona, en categoria femenina, i per Javi Naya i Carlos Mora, en la masculina, que repeteixen posició al podi.

A l’entrega de premis hi han participat Raul García, regidor d’esports de Torredembarra; Maite Meca, vicepresidenta de la Federació Catalana de Voleibol i Maribel Zamora, presidenta de la Federació Catalana de Voleibol. La propera parada del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Volei Tour serà a Vilanova i la Geltrú el 15 i 16 d’agost.

Galeria de fotos

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top