El Vichy Catalan Volei Tour torna a Torredembarra

Aquest cap de setmana es disputa a la platja de la Paella de Torredembarra la tercera prova del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Volei Tour 2020, on els millors jugadors del moment buscaran sumar nous punts que els acostin a la participació de la final del campionat. A part de la competició catalana sènior, també tindrà lloc diumenge, a la mateixa platja, el Campionat de Catalunya de Vòlei Platja de Menors de Club en categories infantil, cadet, sub-19 i sub-21. Les finals del Vichy Catalan Volei Tour es disputaran, diumenge, a partir de les 18 hores

Un cap de setmana més el campionat ha omplert inscripcions, a causa de les restriccions sanitàries s’ha establert un màxim de 32 parelles per gènere, entre les que podrem tornar a veure parelles destacades com les del germans Monfort, campions de la primera prova disputada a Barcelona el primer cap de setmana de juliol, o Carlos Mora i Javi Naya, que van ser tercers. En categoria femenina, també repetiran presència la parella formada per Kadri Puri i Erika Kliokmanaite, campiones a Barcelona, i Kliokmanaite defensora del títol, així com Julia Bonet i Rebeca Fernández, segones classificades a la primera prova.

Qui també estarà present en aquesta prova és Nuria Bouza, actual campiona de Catalunya de Vòlei Platja, que va assolir el títol la passada temporada fent parella amb Erika Kliokmanaite. La gallega aquest any participa al Vichy Catalan Volei Tour fent parella amb Nazaret Florián. També l’actual campió de Catalunya, Conrad Rovira, tornarà a repetir participació amb Ferran Serra. Aquesta és la tercera prova del circuit català de vòlei platja, tot i que la segona que es disputarà, ja que el passat cap de setmana de competició es va haver de suspendre el campionat a causa de la complicada situació sanitària relacionada amb el coronavirus a Barcelona.

Les finals de la prova de Torredembarra es disputaran diumenge a partir de les 18 hores, la femenina, i a les 19 hores la masculina. Partits que es podran seguir en directe a través del canal Esport 3 de Televisió de Catalunya. D’altra banda Torredembarra també acollirà les últimes proves del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja de Menors de Clubs en totes les categories, infantil, cadet, sub-19 i sub-21, durant la jornada de diumenge.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top