Unanimitat absoluta a l’Assemblea General Ordinària del vòlei català

Aquest passat dissabte es va celebrar a Sant Cugat del Vallès l’Assemblea General Ordinària de la Federació Catalana de Voleibol, presidida per Maribel Zamora, i que després de menys de dues hores va finalitzar amb totes les propostes plantejades per l’ens federatiu aprovades per unanimitat absoluta, amb la presència de 91 vots.

Així es va aprovar el tancament econòmic de l’exercici 2019 amb un resultat positiu de 8.290’99 euros; el pressupost de 2020 amb  1.818.100 euros, dels quals, 130.000 es destinaran a ajudes a clubs. Aquesta ajuda augmenta en prop de 40.000 euros respecte el 2019, una ampliació destinada a donar suport a les entitats després de la crisi provocada per la pandèmia de la COVID-19. També es van aprovar els protocols sanitaris i els plans d’emergència per les competicions, amb l’objectiu de tenir flexibilitat amb les possibles situacions que puguin anar apareixent amb el coronavirus. Així, com una segona ajuda a clubs per a productes sanitaris necessaris.

L’Assemblea també va donar tot el suport a l’autorització de la presidenta de la federació, Maribel Zamora, per al seguiment, assessorament, recursos i suport en el procés electoral que s’ha iniciat a la Real Federación Española de Voleibol, al que Zamora va anunciar públicament que es presentarà com a candidata.

Maribel Zamora va tancar l’Assemblea General Ordinària amb un especial record per les pèrdues de Miguel Ángel Falasca, exjugador de la selecció espanyola de voleibol, per l’Anna Brunet, presidenta del CV Cerdanyola, durant el mes de juny de 2019, i també va expressar el condol del vòlei català per les víctimes de la COVID-19.

La presidenta també va voler felicitar a tots els equips catalans que han assolit ascens de les diferents categories, i va agrair al personal sanitari i de serveis essencials la seva tasca durant el confinament, anunciant un agraïment especial que es durà a terme durant la propera Festa del Vòlei. Per acabar, va voler agrair a tots els presents i al vòlei català en general el suport rebut tant en aquesta assemblea com durant aquests 12 anys.

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top