Júlia Muñoz i Íngrid Portela es classifiquen amb la selecció pel Campionat d’Europa

Les jugadores catalanes, Júlia Muñoz i Íngrid Portela, han aconseguit classificar-se amb la Selecció Espanyola sub 16 pel Campionat d’Europa de la categoria després d’acabar en quarta posició al WEVZA celebrat a Harnes, França.

Al WEVZA, que s’ha disputat del 8 al 13 de gener, hi ha participat les seleccions de Bèlgica, Portugal, França, Holanda i Alemanya. El sistema de competició ha estat d’una lliga a només una volta entre tots els equips participants. La selecció espanyola, a les ordres de Francisco Javier Lloret, ha guanyat els dos últims partits, demostrant que el seu bon joc ha anat de menys a més.

L’equip sub 16 va perdre 3-0 les seleccions de Bèlgica, Portugal i França, i va guanyar els dos últims partits amb Holanda i Alemanya amb marcadors molts ajustat, tots dos es van decidir al set de desempat. Amb aquests resultats, la selecció espanyol sub 16 finalitzava el campionat en quarta posició aconseguint la classificació per l’europeu de la categoria.

Les dues jugadores catalanes que han participat amb la selecció són Júlia Muñoz i Íngrid Portela, del DSV CV Sant Cugat i que aquest any han entrat al projecte de tecnificació femení GET Blume entrenat per Miguel Fuente. A més, ambdues van participar a la concentració prèvia on també hi van estar presents Marta Cano i Zoi Mavrommatis, però aquestes dues van acabar caient de la convocatòria final.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top