Jiménez-Vives i Merteki-Martínez triomfen a Calella en la quarta prova del Circuit Català

La Platja del Garbí de Calella va ser escenari al llarg del cap de setmana de la quarta prova del Vichy Catalan Volei Tour – Campionat de Catalunya 2016 que va proclamar vencedors sobre la sorra de la capital turística del Maresme als tarragonins Dídac Jimenez i Christian Vives en categoria masculina, i la parella arrelada a Madrid, Evangelia Merteki-Carmen Martínez.

Dídac Jiménez i Christian Vives van proclamar-se vencedors de la quarta prova del Circuit Català de Vòlei Platja en categoria masculina, en un espectacular torneig on els vencedors de les darreres proves van quedar eliminats, o bé en les prèvies de dissabte, com el cas dels campions a Barcelona i Lloret de Mar, Agustín Correa-Lluis Badosa, o bé al quadre final els campions la setmana passada a Vilanova i la Geltrú, Gerard Aguilà-Sergi Ten. Amb tot, els tarragonins Jiménez-Vives van realitzar un extraordinari torneig per tal de derrotar en el tie-break de la final als joves Conrad Rovira-Ferran Serra, botxins dissabte dels campions de les dues primeres proves Correa-Badosa, i brillants subcampions sobre la sorra de Calella. El podi el van completar Genildo Da Silva i Xavier Folguera, els quals van superar en la final de consolació a Lukas Bahrle i Paco Ibáñez.

Les actuals campiones de Catalunya Evangelia Merteki i Carmen Martínez van sumar a Calella el seu segon triomf com a parella en aquest Circuit Català, tercer triomf per la grega en aquest 2016. Merteki-Martínez van imposar-se en la final a Carla Martínez i Marta García, campiones diumenge passat a Vilanova i la Geltrú, assolint així l’or d’aquesta quarta prova del Vichy Catalan Volei Tour. El tercer calaix del podi el van ocupar per segona setmana consecutiva les també incombustibles Rebeca Fernández-Virginia Carmona, qui van vèncer en el partit per la tercera posició del torneig a Raquel Brun i Elena Biosca.

La prova de Calella del Vichy Catalan Volei Tour va finalitzar amb la cerimònia d’entrega de premis, a la qual van assistir el Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Calella, Albert Torrent i el vocal de Junta Directiva de la Federació Catalana de Voleibol, Ángel Sanchís.

El Vichy Catalan Volei Tour descansa ara una setmana i tornarà amb més força el cap de setmana del 9 i 10 de juliol amb la cinquena aturada a la platja de Cunit.

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top