Celebrada l’Assemblea General Ordinària 2016 de la Federació Catalana de Voleibol

Dissabte 25 de juny va tenir lloc l’Assemblea General Ordinària de la Federació Catalana de Voleibol al Centre Internacional de Vela de Barcelona. L’ens federatiu va aplegar els clubs catalans per a fer balanç de l’exercici 2015 així com d’aquest 2016 i decidir-ne les línies bàsiques per on avançarà el voleibol català les properes temporades.

En l’informe de presidència, Maribel Zamora, va valorar molt positivament la situació actual del voleibol català i el creixement continu dels clubs temporada rere temporada. En el seu informe va valorar positivament la quantitat d’activitat que va dur a terme l’ens federatiu català al llarg de tot el 2015, incidint en les línies d’actuació en les quals es troba actualment el màxim organisme del voleibol català; actuacions dirigides a la consolidació i enfortiment dels clubs catalans. A més, la màxima dirigent del voleibol català va voler fer constar en acta el condol del voleibol pel traspàs del senyor David Moner, president d’honor de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya. En la seva intervenció, la presidenta de la FCVb també va exposar davant els presents la tasca desenvolupada amb la RFEVB per tal de poder seguir la propera temporada amb els equips catalans de Primera Nacional masculina i femenina al mateix grup, que tan bons resultats va tenir la passada temporada i on en aquesta es preveu de nou un allau d’equips catalans en la tercera categoria del voleibol estatal.

En l’apartat econòmic destaca un any més el suport unànime de l’Assemblea en la gestió feta per part de la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, rebent per part dels clubs presents un recolzament inqüestionable, amb un tancament de l’exercici en positiu de 2.360,89€, i un pressupost de 1.365.000€, destacant l’increment de les partides d’ajut a clubs amb nous ajuts com ara, el voleibol masculí, l’ajut en una part del cost seguretat social empresa dels tècnics donats d’alta a la seguretat social, així com augmentar l’ajut als clubs de competició estatal a les tres categories existents, i no només a les Super Lligues, o bé en una dotació econòmica per facilitar als clubs una càmera de vídeo i capturadora per realitzar l’streaming la propera temporada, en una aposta decidida des de l’ens federatiu català per donar major visibilitat a club i el nostre esport. Amb tot, les ajudes a clubs passaran dels 49.000€ de 2015, als 90.000€ que es plantegen per aquest 2016.

La part esportiva no sofrirà grans canvis respecte a aquesta recentment finalitzada temporada 2015/16, destacant l’ampliació a diumenge tarda d’una nova franja horària de partits els cap de setmana, així com la millora de la norma del set obligatori establerta la temporada passada en categories de formació, la qual passarà des de la temporada vinent a ser de compliment obligatori en la categoria infantil.

Per últim, es va aprovar per unanimitat la modificació dels estatuts de la Federació Catalana de Voleibol per tal d’incorporar el Fistball com a nova modalitat esportiva de l’ens federatiu català, així com l’acceptació del càrrec de patró a la Fundació UFEC i designació de la Presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, en la seva representació al patronat.

L’Assemblea General Ordinària d’aquest 2016 va finalitzar novament amb una gran unió del voleibol català, així com gran il•lusió en els nous projectes esportius per la temporada 2016/2017.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top