Maribel Zamora acompanya al Vòlei 6 Manresa en l’organització de la 46ena Nit de l’Esportista

Dimecres 23 de juny al vespre va tenir lloc al Teatre Kursaal de Manresa la celebració de la 46ena edició de la Nit de l’Esportista de Manresa, la tercera més antiga de Catalunya. L’edició de 2016 comptava amb l’organització del Vòlei 6 Manresa en col·laboració amb l’Ajuntament de Manresa.

La presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, va voler acompanyar al club manresà en una gala excel·lentment organitzada pel club de voleibol manresà, i que també va comptar amb la presència de l’Alcalde de Manresa, Valentí Junyent, que va tancar l’acte lliurant un trofeu-record al president del Vòlei 6 Manresa, Edu Blanco, en agraïment per haver organitzat la quaranta-sisena edició d’aquest certamen en el qual van ser premiats diferents esportistes i entitats de la ciutat manresana i que va comptar com a pregoner de l’acte amb Quico Sisó, membre fundador del Vòlei 6 Manresa.

El campió en la modalitat de camions del Ral·li Dakar, Moi Torrallardona, ha estat declarat vencedor de la 46a Nit de l’Esportista de Manresa que s’ha celebrat aquest vespre al Teatre Kursaal. El copilot i expert de navegació ha aconseguit el seu primer triomf en la Nit de la capital del Bages i just per davant de Núria Picas, la campiona del World Ultra Trail Tour que havia rebut el guardó de millor esportista manresana en els dos darrers anys, el 2014 i el 2015.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top