Bon paper dels equips alevins femenins a Valladolid. CN Sabadell, onzè classificat

Valladolid va acollir el cap de setmana la primera edició del Campionat d’Espanya aleví en ambdues categories, tant femení com masculí. En la categoria femenina els tres representants catalans a terres castellanes van tenir un bon paper, finalitzant com a millor equip classificat el CN Sabadell.

El CN Sabadell, present a Valladolid amb els seus dos equips alevins, tant masculí com femení, va finalitzar en l’onzena posició final amb un bon balanç final de quatre victòries i tres derrotes. Les vallesanes dirigides per Jordi Fernández i Roser Dols van acabar la primera fase en segona posició de grup, assolint dues victòries i una derrota, el que els hi va permetre disputar la segona fase entre els setze millors equips estatals. Ja en les eliminatòries directes per accedir a quarts de final i les rondes finals pel podi les vallesanes van caure als setzens de final 0-2 davant el CV Elche Salesianos, havent de lluitar aleshores per la novena plaça. La derrota 2-0 davant el Calasancias Coruña i els Maristas Universidad de Burgos van fer que de nou les catalanes s’enfrontessin a les gallegues per l’onzena posició final de campionat, la qual van assolir després de derrotar 1-2 a l’equip corunyés.

El següent equip classificat va ser el CVB Barça. Campiones en la competició de lliga aleví mixte organitzada per la Federació Catalana de Voleibol, les blaugrana de Jose Beneyto van acabar el torneig obtenint la tretzena posició final, després de derrotar en el darrer partit de competició a la Paz de Cantabria. Les catalanes van classificar entre les setze millors del Campionat d’Espanya en finalitzar en segona posició un igualat grup de primera fase en el que tres equips van empatar a una victòria i dues derrotes decidint finalment els sets guanyats per tal que les blaugrana accedissin als setzens de final on van caure davant el posterior campió de la competició, Colegio San Ignacio asturià.

Per últim, el CV Esplugues va concloure la seva participació al Campionat d’Espanya de Valladolid en la vint-i-cinquena posició. Les catalanes va acomiadar-se de Valladolid amb un somriure final després de superar en el darrer partit del torneig 2-1 a l’AD Lacimurga de Badajoz. A les eliminatòries final per la consecució de la vint-i-cinquena plaça final les catalanes van assolir tres victòries consecutives que els hi permetien acomiadar-se amb un balanç final de tres victòries al campionat.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top