Inscripcions obertes al curs d’entrenador nivell Bàsic del desembre a Barcelona

La Federació Catalana de Voleibol, per mitjà de l’Escola d’Entrenadors i amb la col·laboració del Col·legi Reial Monestir de Santa Isabel, organitza el segon curs de la temporada 2019/2020 de Tècnic Català de Voleibol Nivell Bàsic. El curs es celebrarà a Barcelona finals de novembre de 2019.

Ja està obert el termini d’inscripció per aquest curs que finalitzarà el proper 26 de novembre o quan s’hagin omplert les 30 places disponibles, que s’assignaran per rigorós ordre d’arribada de les peticions. Les classes tant presencials com pràctiques es realitzaran els caps de setmana del 30 de novembre i 1, 7 i 8 de desembre a les instal·lacions esportives del Col·legi Reial Monestir de Santa Isabel.

Entre les classes teòriques destaquen les assignatures de planificació, psicologia o reglament, mentre que també hi haurà classes pràctiques de tècnica, tàctica o preparació física, entre d’altres. L’avaluació de totes les assignatures serà mitjançant treballs pràctics que es realitzaran fora de l’horari presencial.

Els alumnes qualificats com a aptes al finalitzar el curs obtindran el títol provisional de tècnic de Nivell Bàsic, que seran definitius una vegada s’hagi realitzat un any de pràctiques i s’hagi cursat un clínic formatiu de la FCVb. Aquest títol es de caràcter federatiu. Es recorda que el curs és obligatori per les persones que tenen autorització federativa aquesta temporada.

Més informació

Inscripció

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top