Conrad Rovira nou tècnic de vòlei platja de la FCVb

La Federació Catalana de Voleibol, avaluats tots els perfils d’entrenadors que han arribat a la gerència esportiva de l’organisme català anuncia que Conrad Rovira és el nou tècnic de vòlei platja després del nomenament realitzat des de la Junta Directiva de l’ens federatiu català que presideix Maribel Zamora. La contractació d’un nou tècnic rau en la necessitat, entre d’altes, de posar en marxa els entrenaments a les pistes que s’han construït d’aquesta modalitat al Centre Municipal de Tennis de la Vall d’Hebron i les de l’Estació del Nord.

Conrad Rovira, com a nou tècnic de vòlei platja de la Federació Catalana de Voleibol, a part de les funcions de gestió d’aquests espais i de ser un dels entrenadors oficials de la Federació Catalana de Voleibol, també assumeix la responsabilitat de ser Seleccionador Català de Vòlei Platja. El càrrec de tècnic de vòlei platja implica, a més, formar part de l’organització de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja, la gestió i organització del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja i d’altres temes referents a la gestió d’espais i que tinguin a veure amb les seleccions catalanes d’aquesta modalitat.

Conrad Rovira disposa del nivell II d’entrenador de Vòlei Platja. Va ser seleccionador català en categoria masculina el 2014 i el 2017. Rovira és llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport i completa la seva experiència com entrenador tant en pista, amb el Club Voleibol Premià de Dalt, com en platja, sent entrenador del Club Beach Sports de Catalunya. També destaca el seu currículum com a jugador de vòlei platja, primer formant part de les seleccions catalanes de la modalitat, participant en diferents Campionats d’Espanya, i formant part entre 2012 i 2013 del Programa de Tecnificació de Vòlei Platja d’Alacant, coincidint amb jugadors com Adrián Gavira o Pablo Herrera. Conrad Rovira també és l’actual Campió de Catalunya de Vòlei Platja després de guanyar el Vichy Catalan Volei Tour 2019.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top