Gran festa del CNS Volei en la presentació dels seus equips

El passat divendres, 1 de novembre, el CN Sabadell va fer la presentació oficial dels 16 equips de la secció de voleibol per aquesta nova temporada. Una jornada molt festiva on els prop de 200 esportistes van estar acompanyats de familiars, amics i simpatitzants que van poder conèixer els integrants de tots els equips, així com el cos tècnic i part de la Junta Directiva.

Un a un, els 16 equips que formen part de la secció de voleibol sabadellenca, van desfilar per ser presentats al públic present. Des dels 3 equips alevins, fins als 3 equips sènior, els 10 equips femenins i els 6 equips masculins, van anar sortint a la pista on es donaven a conèixer les seves principals virtuts i els objectius que es marcava el conjunt per aquesta temporada. En total, la secció compta amb 174 esportistes.

La novetat d’enguany és la creació d’un nou equip sènior masculí B, amb el qual els de Sabadell completen des d’alevins la tira masculina, que fa anys que el club treballa per recuperar. Destaquen també els tres equips alevins, i els dos primers equips sènior que militen a Primera Nacional. També van tenir una menció especial els 16 entrenadors del club, entre els que destaca el retorn d’Hugo Gotuzzo a l’entitat com a director tècnic i entrenador del juvenil femení i el sènior femení.

A la presentació hi van assistir la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora; Joan Fàbrega, vicepresident del Club Natació Sabadell; Óscar Llagostera, president de la secció de voleibol del CNS; Anna Torrico, expresidenta de la secció i membre de la Junta Directiva; Josefina Pèlachs, presidenta de la Junta del Consell d’Honor; i Belén Sánchez, coordinadora d’esports i membre de la Junta Directiva.

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top