S’inicia l’activitat de les Seleccions Catalanes

El proper diumenge, 17 de novembre, es donarà el tret de sortida a les activitats de Seleccions Catalanes de menors amb les concentracions de jugadors per conformar els equips que han de participar al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques en categoria infantil i cadet, masculina i femenina.

La primera convocatòria serà per les noies infantils i cadets que juguen a Primera Divisió. Serà una convocatòria oberta, que atendrà les proposicions dels clubs i entitats esportives que vulguin aportar jugadores que considerin del nivell per formar part de les diferents seleccions. L’entrenament serà, com sempre, a les instal·lacions del Consell Català de l’Esport, a Esplugues.

Durant el mes de novembre hi haurà una concentracions més femenina per les jugadores de segona i tercera divisió. La tercera convocatòria femenina serà tancada amb les jugadores escollides pels seleccionadors el primer diumenge de desembre. Coincidint amb aquesta convocatòria es realitzarà, també l’1 de desembre, la convocatòria oberta masculina. La resta d’entrenaments ja passaran al gener del 2020 i s’allargaran fins la setmana d’abans de participar al Campionat d’Espanya de Seleccions, que es celebrarà, de nou, al mes de juny a Valladolid.

Tota la informació i el calendari de concentracions es pot trobar al web de la Federació Catalana de Voleibol, a l’apartat ARC i Seleccions.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top