Primers entrenaments de vòlei platja a les pistes del CMT Vall d’Hebron

El passat dimecres es van fer els primers entrenaments de vòlei platja a les pistes del Centre Municipal de Tennis de la Vall d’Hebron que es van estrenar a finals de setembre, donant sortida a les més de 100 peticions d’ús que han arribat a la Federació Catalana de Voleibol.

La Federació Catalana de Voleibol ha rebut en aquesta primera tanda de sol·licituds un total de 135 peticions entre les que hi ha les de caràcter individual, les de grup i les de club. Primer de tot s’ha donat sortida als grups, els quals ja ocupen 15 franges horaris setmanals, amb les que s’ha donat el tret de sortida als entrenaments. També començaran, en breu, els dos clubs amb entrenador propi que han sol·licitat fer ús de les instal·lacions i, per últim, queda organitzar en grups les més de 70 persones que han demanat, de manera individual, entrenar en aquesta nova instal·lació.

Per tant, són prop de 200 persones les que han demanat accedir a les pistes per entrenar, però de moment, són 60 les que des de dimecres gaudeixen d’un horari d’entrenament del que se’n fa càrrec el nou tècnic de vòlei platja de la Federació Catalana de Voleibol, Conrad Rovira, que també assumeix les tasques d’entrenador en aquesta instal·lació.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top