Inici del Campionat de Catalunya Universitari de Voleibol 2019

Ja està en marxa la nova temporada de competició universitària on el voleibol hi juga un paper destacat amb 6 equips en categoria masculina i 9 equips en la femenina. Ahir va ser el debut dels equips masculins i demà serà el torn dels femenins. Després la lliga s’aturarà fins al febrer quan es disputaran els partits de tornada, les semifinals, i al gran final al març. Els equips campions participaran al Campionat d’Espanya Universitari.

La competició masculina està formada per 6 equips que juguen una única lliga. Les universitat que tenen representació són la Universitat de Barcelona, la Universitat de Lleida, la Universitat de Girona, la Universitat Politècnica de Catalunya, la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universitat de Vic.

Ahir van disputar els dos primers partits de la lliga masculina. La UB va guanyar els dos partits disputats amb la UAB i la UPC, el que els ha portat a encapçalar la classificació després d’aquesta primera jornada. La UdL també va guanyar els dos partits a la UdG i a la UAB i ocupa la segona posició. La UdG i la UPC ocupen la tercera i la quarta plaça després de guanyar un dels partits i finalment trobem a la UAB i la UVIC.

La segona jornada de competició serà el 5 de febrer on els equips disputaran 3 partits que, conjuntament, amb els resultats d’aquesta primera jornada, decidiran els 4 equips millor classificats i que per tant passen a la semifinal que tindrà lloc el 20 de febrer. La gran final serà el 6 de març de 2019.

La competició femenina, que està formada per 9 equips dividits en tres grups, comença demà. Les universitat inscrites a la lliga són la Universitat de Barcelona, la Universitat de Girona i la Universitat Internacional de Catalunya, que formen el grup A. Al grup B hi trobem la Universitat Autònoma de Barcelona, al Universitat Pompeu Fabra i la Universitat de Vic. I finalment, el grup C l’integren la Universitat de Lleida, la Universitat Politècnica de Catalunya i la Universitat Rovira i Virgili.

Igual que a la competició masculina, els equips femenins disputaran demà la primer jornada, mentre la segona es desplaçarà al 7 de febrer, disputant en ambdós casos 3 partits cada equip. Dels resultats d’aquestes dues jornades, els 4 equips millor classificats disputaran les semifinals el dia 20 de febrer i les finals el 6 de març. El millor equip masculí i el millor equip femení obtindran una plaça per participar al Campionat d’Espanya Universitari.

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top