Presentació d’equips i homenatge a Benjamín Cuevas a Roquetes

Aquest passat dissabte per la tarda es va fer, al pavelló Poliesportiu de Roquetes, la presentació oficial de la temporada dels 5 equips federats i de l’Escola de Volei del Club Voleibol Roquetes per aquesta nova temporada 2018/2019.

El club roquetenc compta amb cinc equips que disputen les lligues catalanes organitzades per la Federació Catalana de Voleibol: un sènior masculí i un juvenil masculí a Primera Divisió, un juvenil femení i un cadet femení a Tercera Divisió i un infantil a Segona Divisió. A més, l’entitat també va presentar l’Escola de Vòlei que compta amb més de 40 infants, un creixement de jugadors de base que garanteix el futur i el creixement de voleibol a la zona.

A més de la presentació d’equips, la jornada també va ser emotiva pel reconeixement a Benjamín Cuevas, president de l’entitat, per la seva trajectòria i dedicació durant els 25 anys que ha estat al capdavant del Club Voleibol Roquetes. El club commemora aquesta temporada també el seu 25è aniversari. 

El pavelló poliesportiu de Roquetes es va omplir de simpatitzants, seguidors i amics que van voler acompanyar tant als jugadors com a Benjamín Cuevas en aquesta jornada tant especial de celebració, i als que el club vol agrair ‘el seu treball i esforç que fan possible que el club continuï creixent’.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top