L´Igualada Volei Club presenta els equips per la temporada 2018/2019

L’Igualda Volei Club va fer, aquest passat diumenge, la presentació oficial dels equips per aquesta temporada 2018-2019. L’acte es va realitzar al Gimnàs de les Comes, el fortí del club, amb la presència de multitud de familiars, amics i simpatitzants de l’entitat de l’Anoia van voler acompanyar a jugadors, entrenadors i directius en aquesta ocasió tan especial.

La presentació va començar amb els protocol·laris parlaments del president del Club, Daniel González, que va agrair l’assistència de jugadors i familiars a l’acte ‘que és de gran importància ja que serveix per fer família i conèixer-nos entre tots’. González també va voler recordar les paraules de la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol a la Festa del Volei en què es posava en valor els membres de les Juntes Directives dels clubs. En aquesta línia, el president del club va nombrar a tots els membres de la junta directiva pels que va demanar un fort aplaudiment.

La següent en prendre la paraula va ser Maribel Zamora, presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, que va posar en valor la presència de jugadors masculins a les files del club i el creixement de l’entitat que ‘també deu ser una de les culpables del gran creixement del voleibol a Catalunya on ja s’ha arribat a les 10.000 llicències’. Per últim va voler recordar als jugadors que ‘el més important no és guanyar o perdre, l’èxit o el fracàs, el més important és gaudir d’aquest esport’.

Per últim, Rosa Maria Plassa, regidora d’esports del consistori igualadí va recordar les noves instal·lacions que s’estan construint a la ciutat per donar cabuda i més suport a clubs de llarga trajectòria com el de voleibol. A més, va explicar que en breu començarien la construcció de la pista de vòlei platja. La regidora va desitjar molts èxits a tots els jugadors i jugadores de voleibol.

Abans de finalitzar l’acte es va presentar el nou Vòlei Sorra d’Igualada que es farà la segona setmana de juliol i que espera superar els èxits de les darreres edicions pel que es va demanar la col·laboració de tots els membres del club. Per acabar, es van presentar un a un tots els jugadors dels 10 equips de l’entitat per acabar amb una gran foto de família i un refrigeri per a tots els presents.

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top