Inici de temporada pel col•lectiu d’entrenadors i constitució del Comitè Tècnic d’Entrenadors

El Casal Can Travi de la Vall d’Hebron, amb la col·laboració del Club Voleibol Vall d’Hebron, va ser testimoni ahir de l’inici oficial de la temporada pel col·lectiu d’entrenadors amb la reunió d’inici de temporada, la presentació i votació a president del nou òrgan federatiu, el Comitè Tècnic d’Entrenadors, així com la votació als millors entrenadors en categoria sènior i de menors de la temporada 2014/15 en els tradicionals Premis Toni Ponce.

L’acte va comptar amb la presència de la Presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, i del Gerent Esportiu de l’ens federatiu català, Oscar Novillo, qui van explicar als més de cinquanta assistents la constitució i funcionament del Comitè Tècnic d’Entrenadors. Aquest nou òrgan creat per part d’aquesta federació, ha de servir per a treballar conjuntament amb el col·lectiu català d’entrenadors la proposta i revisió de normatives, valorar l’estructura i perspectiva de la competició, així com la revisió i aportacions en quant a la formació de tècniques i tècnics del nostre esport per tal d’enriquir dia a dia els coneixements dels entrenadors al nostre territori.

La presidenta de la Federació ha destacat el moment històric que representa la creació d’aquest organisme, i ha demanat sensibilització als tècnics en el seu paper d’assessors esportius tant de clubs com de la pròpia Federació, a més de recalcar el paper d’educadors i de model a seguir que han de tenir els tècnics, tan pels jugador/es, pares i mares, i públic del nostre esport.

La reunió d’inici de temporada amb el col·lectiu d’entrenadors, i que ha servit de presentació del nou comitè federatiu, ha comptat també amb una xerrada per part del tècnic de la CTARJ de l’ens federatiu català, Joaquim Ventura, el qual ha presentat als entrenadors assistents els principals canvis en el reglament i la normativa per aquesta i les properes temporades.

El nou òrgan embrionari del Comitè Tècnic d’Entrenadors va donar ahir el primer pas de manera oficial amb la votació a president del nou òrgan, en una votació en la que els presents escollien entre les tres candidatures presentades: Joan Armengol, Sergi Bosch i Alejandro Pérez. La votació a nou president va ser liderada per l’històric entrenador Joan Armengol i Martrat, el qual s’erigeix com a primer president del Comitè Tècnic d’Entrenadors de la Federació Catalana de Voleibol. Joan Armengol, qui aquesta temporada celebra la seva quarantena campanya com a entrenador, ha passat per totes les categories de formació del voleibol català, havent estat artífex de la creació de fins a 6 clubs diferents, o havent estat formant part del germen dels mateixos, ha sigut vuit vegades campió de Catalunya, seleccionador català, insígnia de plata de la Federació Catalana de Voleibol i Premi Llegendari Vicens Puigdomenech de l’ens federatiu català.

L’estructura del Comitè Tècnic d’Entrenadors serà de caràcter obert a la participació de qualsevol tècnic amb llicència federada en vigor , marcant des de l’inici una importància clau en les dues reunions anuals de treball de propostes d’assemblea, per una banda, així com propostes al Pla d’actuació federatiu, pel que respecta al departament d’entrenadors. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top