El Club Vòlei Balàfia Lleida presenta els seus equips i la temporada 2015-16

La tarda de dissabte va ser escollida pel Club Vòlei Balàfia Lleida per a presentar els equips davant els seus socis, simpatitzants i famílies, en aquesta ambiciosa temporada 2015-16 pel club.

Temporada aquesta en la que el club presidit per Joan Campillos amplia a gairebé 80 llicències la presència de nois, i des d’aquesta temporada també noies en la seva Escola de Vòlei ‘Miró Kids’, l’any en la que debutaran en la Primera Divisió Nacional després d’assolir la temporada passada el títol de campió de Segona Nacional i l’ascens per mèrits esportius.

L’acte de presentació del club lleidatà va comptar amb la presència de la Presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, que va voler acompanyar el dia de la presentació a un Club Vòlei Balàfia Lleida eminentment masculí i en continu creixement esportiu i social, amb l’arribada al club temporada rere temporada de més espònsors i socis. A la presentació també varen estar presents els Regidors de la Paeria de Lleida, Francesc Josep Cerdà, i Montserrat Parra, Regidora d’Esports.

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top