El català David Fernández debuta avui a la Champions League a Zurich

Nou dia històric per l’arbitratge català. Aquesta nit, el barceloní David Fernández, debutarà oficialment a la màxima competició de clubs al vell continent. El de Sabadell farà el seu debut oficial a la Champions League a Suïssa, dirigint com a segon àrbitre un més que interessant Volero Zurich-Uralochka NTMK Ekaterinburg.

David Fernández, des del passat mes de juliol instal·lat al Grup 2 de l’arbitratge europeu després del seu ascens, debuta doncs amb la direcció d’un espectacular partit on a pista n’hi hauran jugadores de primer nivell mundial como Foluke Akinradewo, Natalya Mammadova, Dobriana Rabadzhieva, per part suïssa, o bé, Olga Sazhina, Irina Zaryazhko o Ksenia Ilchenko, per part russa, havent-se proclamat recentment les dues últimes campiones d’Europa de seleccions, com la també russa en les files del Volero Zurich, Ekaterina Orlova.

Un debut, doncs, a la màxima competició de clubs d’allò més espectacular per David Fernández, en un partit que podrà seguir-se a través de la pàgina web www.laola1.tv La següent designació del català serà com a primer àrbitre en la darrera jornada del Grup E de la competició masculina amb un altre duel d’altura que protagonitzaran dos clàssics també de la màxima categoria de clubs com són l’Knack Roeselare belga i la Cucine Lube Civitanova d’Itàlia.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top