Inici de temporada arbitral amb designacions internacionals pels col·legiats catalans

Amb l’inici de la competició internacional també comencen les designacions dels àrbitres dels col·legi català a la Challenge i a la Champions League. David Fernández i Fernando Cerrato ja han estat designats per arbitrar demà un partit de la Champions League masculina i un partit de la Challenge Cup femenina. En els dos casos seran els encarregats de dirigir el partit com a primers àrbitres.

David Fernandez, habitual de les màximes competicions europees, serà el primer àrbitre del partit de la Champions League masculina que es disputa demà, 7 de novembre, entre el PAOK Thessaloniki grec i el United Volley Frankfurt alemany. El partit, que pertany a la tercera ronda de la fase de classificació, es disputarà al Palace Sport de Tessalònica a les 18:30 hores. El partit de tornada per definir l’equip que passa a la següent ronda es disputarà el proper 13 de novembre.

Per la seva banda, Fernando Cerrato, serà el primer àrbitre del partit de la Challenge Cup femenina que es disputa, també demà, entre el Kairos Ponta Delgada portuguès i l’Hermes Oostende belga. El partit pertany a la segona ronda de la fase de classificació i es disputarà a les 20:30 hores al Complexo Deportivo Las Laranjeiras de Pont Delgada, a Portugal.

Un inici de temporada magnífic pels dos àrbitres del col·legi català que gaudeixen de designacions a competicions internacionals de màxim nivell i on tots dos exerciran de primers.  

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top