Presentació oficial dels equips de la Torre de Claramunt Volei Club

Aquest passat diumenge, La Torre de Claramunt Volei Club, va fer la presentació oficial dels equips que competiran aquesta nova temporada 2018-2019 davant de socis, familiars, amics i simpatitzants de l’entitat de la comarca de l’Anoia. El pavelló poliesportiu de Vinçó va donar suport als 8 equips d’aquesta entitat amb 6 anys d’història.

Un centenar de jugadors dels diferents equips i categories van ser presentats en aquest acte on es va comptar amb la presència del president de l’entitat, Iván Palomino; la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora; i l’alcalde de la Torre de Claramunt, Jaume Riba. En total van ser 8 equips els que van sortir a pista, 7 dels quals juguen en competició federada. El club de l’Anoia té tota la branca femenina, des d’infantil als dos sènior, i també 3 equips masculins que van del cadet al sènior. A més, tenen un sènior femení de lleure que només entrena i fa alguns partits amistosos.

Durant l’acte es van presentar un a un tots els jugadors i entrenadors de l’entitat que van anar omplint la pista del pavelló. Tot seguit es van fer els parlaments de les autoritat on Palomino va agrair la tasca de cada un dels presents a l’hora de tirar endavant l’entitat fent una menció especial a la Junta Directiva. Maribel Zamora va voler destacar la feina feta pel club, sobretot en la branca masculina, i va recordar als jugadors que ‘el més important és gaudir d’aquest esport’. L’alcalde de la Torre de Claramunt va tancar el parlament desitjant molta sort i molts èxits a tots en la present temporada.

Un cop finalitzada la presentació i els parlaments d’autoritats es va procedir a fer la foto de família, per tot seguit fer un sorteig entre tots els presents i un petit piscolabis per acabar d’arrodonir la jornada festiva de La Torre de Claramunt Volei Club.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top