II Torneig Vinya d’Hortons masculí

El C.E. Hortons i el FC Barcelona organitzen aquest cap de setmana la segona edició del Torneig Vinya d’Hortons. El Poliesportiu Municipal de Sant Llorenç d’Hortons serà escenari d’aquest torneig masculí en el qual hi prendran part el F.C. Barcelona de Superlliga 2, l’equip B que militarà aquesta temporada a Segona Divisió Catalana, el Pintures Planell Igualada VC, el CV Sant Boi, Vikings Vòlei Prat i el Balàfia Voley, tots quatre conjunts de Primera Catalana.

El torneig servirà de preparació per a tots els equips participants de cara al proper inici de temporada a les seves respectives competicions. L’activitat donarà inici a les 11:00 hores amb un partit amistós entre l’equip cadet del FC Barcelona i un equip Sub’17 de la mateixa secció de voleibol blaugrana i un altre encontre entre el juvenil blaugrana i el CV Vilafranca.

L’activitat es complementarà dissabte amb unes jornades de l’esport: Dona i Esport, programat per a les 19.00, i un sopar de germanor entre tots els participants i assistents.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top