Nova Icària acull la 9a Edició del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona

La novena edició del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona escalfa motors per a l’inici de l’activitat dissabte i diumenge a la platja de la Nova Icària de Barcelona. Dins el programa de projecció internacional la Federació Catalana de Voleibol celebra aquesta competició amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i la Diputació de Barcelona, un torneig on les millors parelles del Circuit Català de Vòlei Platja s’enfronten a les parelles convidades d’altres nacionalitats.

L’edició d’enguany comptarà amb els campions de Catalunya en categoria masculina i femenina. Yamil Yanes i Juan Miguel Rosell, i Carolina Triguero en categoria femenina, formant parella en aquesta competició amb Ester Ribera. Una competició femenina que també comptarà amb la presència de parelles com Mireia Montañà-Carla Martínez, o Virginia Carmona i Rebeca Fernández, que venen de fer una setena posició en la final del Campionat d’Espanya disputada fa dues setmanes a Laredo. La presència estrangera estarà present amb una parella holandesa i amb les txeques  Galova-Vankova.

Per la seva part el quadre masculí comptarà amb els uruguaians Federico Corbo-Nicolás Zanotta, i les primeres espases del Circuit Català com Agustín Correa-Gerard Aguilà, Jona Soler i Àlex Funes o Alex  Raksanyi-Sergi Sànchez.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top