Anderlini i CV Sant Cugat, els triomfadors del 9è Torneig Internacional de Sant Cugat

Les italianes de l’Anderlini i el CV Sant Cugat van ser les grans triomfadores de la novena edició del Torneig Internacional Ciutat de Sant Cugat en vèncer en categoria infantil i juvenil, i en categoria cadet les amfitriones.

En categoria infantil la Scuola Pallavolo Anderlini va demostrar el seu gran nivell fent-se amb el triomf final en derrotar en la final al CV Elche, en una categoria on l’últim campió de Catalunya, CV Vall d’Hebron i Vòlei Sant Esteve van completar un bon torneig arribant fins a semifinals.

El CV Sant Cugat va revalidar el títol assolit l’any passat derrotant en la final a l’equip d’aquesta categoria de l’ARC Voleibol. Les italianes de la Scuola Pallavolo Anderlini també van demostrar la seva superioritat tàctica i tècnica al torneig juvenil, derrotant en la final a l’ARC Voleibol, en una categoria que va tenir un bon nivell amb la participació a semifinals del Feel Volley Alcobendas madrileny, amb la base de l’equip campió d’Espanya cadet el maig passat a l’Olímpics de Vall d’Hebron, i de l’últim campió d’Espanya juvenil, el CV Sant Cugat.

Finalitzen així quatre dies molt intensos de voleibol amb gairebé la presència de 500 noies en edat infantil, cadet i juvenil gaudint del nostre esport i perquè per novena edició consecutiva el Club Voleibol Sant Cugat ha tornat a organitzar de manera immillorable aquest gran torneig de formació com el més important de tot l’Estat.

Dissabte va tenir lloc la presentació oficial del torneig en el qual van estar presents els 40 equips que hi van participar i que va comptar amb la presència de l’alcaldessa de Sant Cugat del Vallès, Mercè Conesa, el regidor d’esports de l’Ajuntament vallesà, Xavier Tizón, i la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, que van voler acompanyar com a les darreres edicions al club que presideix Miquel Martínez.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt