I Torneig 4×4 femení a Sant Celoni

El Club Esportiu Sant Celoni organitza el I torneig de vòlei 4×4 femení. L’equip sènior femení de la Secció de Vòlei del Club Esportiu Sant Celoni organitza el I torneig de vòlei 4×4 femení, aquest diumenge 23 de setembre.

El passat mes de juny, coincidint amb el final de la temporada de competició del vòlei, aquest equip ja va organitzar un altre torneig – en aquella ocasió mixte – que va tenir un gran èxit de participació.

Aquest esdeveniment té un doble objectiu. El primer dels objectius és començar a competir, i a agafar ritme i to físic durant aquest període de pre-temporada abans de que comenci la temporada oficial de competició, que tindrà els seus inicis el primer cap de setmana d’octubre.

Aquest any el nostre Club celebra el seu centenari, i lògicament també és objectiu nostre donar a conèixer arreu aquesta efemèride.

El torneig començarà a les 10 del matí del diumenge, al Pavelló Sot De les Granotes. Els participants però, hauran de ser-hi a les 9.30 del matí. La regidora d’esports serà l’encarregada de lliurar els premis als guanyadors. El lliurament de premis tindrà lloc a partir de les 14 h.

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top