I Torneig Tossa de Mar Costa Brava

El Club Voleibol Viladecans organitza els propers 28, 29 i 30 de setembre el primer Torneig Tossa-Costa Brava per a categories cadet, juvenil i sènior femenins. El termini d’inscripció ja està obert. Els equips participants tenen la opció d’aprofitar la oferta hotelera facilitada pels organitzadors del torneig.

Els participants al torneig podran gaudir de dues nits d’hotel (entrada divendres a la nit) amb pensió complerta a un preu de 75€ cadascun en Park Hotel Tossa de Mar, mentre que si l’arribada es dissabte (estància d’una nit) el preu per persona seria de 50€. Els acompanyants tenen un preu especial de 30€ per persona la nit, que inclou esmorzar, a més de descomptes en restaurants típics de la zona de Tossa de Mar pel dinar i sopar.

El torneig es durà a terme al Pavelló Poliesportiu de Tossa de Mar, amb tres pistes de joc simultànies, desenvolupant-se la competició dissabte al matí (de 10 a 14 hores), a la tarda (de 17 a 19.30 hores) i diumenge, de 10.00 a 14.00 hores, més la entrega de premis als participants, estant inclòs el dinar a l’hotel.

El torneig tindrà la participació especial de jugadores de Superlliga Femenina, que faran de madrines de les més petites al llarg del torneig.

Per a més informació i inscripcions podeu contactar al correu electrònic luismanuel@telefonica.net o bé, als telèfons, 627.79.09.01 (Lluis Amat) i 679.32.75.49 (Jorge). La data límit d’inscripció és el 25 de setembre, d’un torneig que comptarà amb trofeus i obsequis de la Oficina de Turisme de l’Ajuntament de Tossa de Mar per a tots els participants.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top