Gran plata al WEVZA Sub’17 d’Itàlia per Àlvaro Gimeno, Annas Anzaoui i Alberto Toribio

Espectacular paper de la selecció espanyola Sub’17 a l’últim WEVZA de l’estiu en categories de menors disputat al llarg de la setmana passada a la regió italiana de la Calàbria. Espanya va proclamar-se a Cinquefrondi subcampiona del torneig en completar un brillant campionat, perdent només en el partit decisiu davant la selecció amfitriona.

Els jugadors del programa GET Blume Voleibol Álvaro Gimeno i Annas Anzaoui, juntament amb el tècnic del programa masculí, Alberto Toribio, van ser els representants del vòlei català en aquest èxit de la selecció espanyola sub’17. A més,el salouenc del CV Sant Pere i Sant Pau Álvaro Gimeno va ser un dels jugadors més destacats en atac de la competició, i el central del CV Mataró, Annas Anzaoui va ser escollit com al millor central de la competició després d’un extraordinari torneig.

Espanya va vèncer tots els partits del campionat i es presentava al partit clau davant Itàlia amb moltes opcions de triomf final. Finalment els italians van fer-se amb el triomf final després d’un espectacular partit resolt al tie-break i on la selecció espanyola va tenir a la seva mà l’opció de triomf final, veient-se per davant al marcador en el cinquè set 13-11 i acabant remuntant l’amfitrió Itàlia per fer-se amb la victòria final davant el seu públic.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top