Roca-Aguilà i Bardasco-Castanys, campions de la 5ª Prova Svatour Campionat de Catalunya

La cinquena prova Svatour Campionat de Catalunya de Vòlei Platja 2×2 2015 va celebrar-se al llarg del cap de setmana a Sant Vicenç de Montalt, en un torneig en el que es van proclamar campions Jordi Roca i Gerard Aguilà, en el quadre masculí, i Julia Castanys i Zoe Bardasco, en el femení.

En el torneig masculí la parella que forma Jordi Roca i Gerard Aguilà va sumar la seva segona victòria consecutiva al Circuit Català 2015. Després del triomf de fa set dies al Màsters FCVb Voleiboom de Castelldefels, Roca-Aguilà van imposar-se en la final de Sant Vicenç de Montalt en la cinquena prova de l’Svatour Campionat de Catalunya. Roca-Aguilà van vèncer en la final als tarragonins Christian Vives i Dídac Jiménez, qui tornen a pujar al podi després d’assolir el bronze a la prova de Vilanova i la Geltrú. El podi el van completar els experimentats Agustín Correa i Francesc Plaza, els quals van imposar-se en la lluita pel bronze als montgatencs Bruno Roxlo i Albert Gumà.

Pel que fa a la competició femenina, podi inèdit amb victòria final va correspondre a Zoe Bardasco i Julia Castanys, les quals van realitzar un gran torneig que les va portar a assolir l’or de la prova de Sant Vicenç de Montalt. Bardasco-Castanys van vèncer en la final a Núria Comí i Laura Alcalde en una final inèdita del Circuit Català d’aquest 2015. La tercera posició va correspondre a Sonia Durán i Laura Pallarès les quals van derrotar en la final de consolació a Julia Bonet i Maria Palet per pujar per primera vegada també al podi aquest estiu.

La cinquena prova de l’Svatour Campionat de Catalunya va finalitzar amb l’entrega de premis a la qual va assistir el Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, Robert Subirón, del delegat federatiu, Joaquim Ventura, i del representant d’SVATOUR, Jordi Muñiz.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top