Gairebé 200 equips ja coneixen el seu camí d’una nova temporada intensa que s’espera per la 2015/16

Fa poc més d’un mes i mig que va donar per finalitzada la competició de pista en la temporada 2014/15, i des de la setmana passada ja es coneixen els calendaris de competició de les primeres fases a les primeres competicions sèniors i de menors.

Són gairebé 200 equips, en concret 190, els que ja saben el seu camí, almenys en la primera fase de competició a les seves respectives lligues,  de la temporada 2015/16. Una temporada que arrencarà per aquestes competicions el cap de setmana del 26 i 27 de Setembre, i que com als darrers anys, tindrà una durada mitjana a totes les lligues de vuit mesos de competició.

En competició sènior, el Campionat de Catalunya de Primera Divisió 16 equips participaran en la categoria femenina, mentre que 14 en un grup únic hi prendran part en la masculina. Idèntic format de competició per als campionats de Segona i Tercera Divisió sènior femenina, instaurat i assentat ja fa quatre temporades.

Pel que fa a les competicions de menors, els equips participants en els Campionats de Catalunya de Primera Divisió Juvenil, Cadet i Infantil, a més dels de Segona Juvenil-Cadet femenina, també coneixen el calendari d’una nova i vibrant temporada 2015/16. Les primeres categories mantindran el mateix format instaurat fa ja dues campanyes, on en una espectacular Fase Final a 8 es decidirà el campió de Catalunya d’aquestes categories. Pel que fa a la Segona Divisió Juvenil-Cadet seguirà també per segon any consecutiu el format amb 32 equips participants, dividits en quatre grups de 8 equips i on els quatre primers de cadascun dels grups classificaran per a la Fase d’Ascens. Una Fase d’Ascens i Fase Final per categoria, on hi podran participar per drets esportius tots els equips ‘B’ o ‘C’ d’aquells clubs amb equip a Primera Divisió.

Escassos 60 dies per a l’inici d’una temporada intensa i plena d’emocions la que ens depararà la propera campanya 2015/16.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top