Gran participació en el primer curs formació per a entrenadors a càrrec Oscar Novillo a Granollers

La tarda d’ahir dilluns va donar inici a Granollers el primer dels tres cursos de formació programats durant els mesos de febrer i abril dirigits als entrenadors de voleibol. La Federació Catalana de Voleibol i l’AE Carles Vallbona de Granollers organitzen una sèrie de xerrades per als mesos de febrer i abril dirigides als entrenadors catalans per a millorar la seva formació.

Els cursos de formació, que tindran lloc a Granollers, seran impartits pel Gerent Esportiu de la Federació Catalana de Voleibol, Oscar Novillo, estan dividits en tres xerrades relacionades amb tècnica, tàctica i metodologia del treball, havent-hi estat celebrada ahir la primera d’elles.

Amb la participació d’una trentena d’entrenadors de diferents clubs de Barcelona , 15 dels quals del club granollerí van poder gaudir de l’experiència d’Oscar Novillo ex-seleccionador espanyol, multi campió de la Superlliga 1 masculina i actual gerent de la Federació Catalana de voleibol.

Aquesta va ser la primera de les tres jornades previstes dintre de l’acord entre l’ens federatiu català i el club de Granollers per fer cursos de formació pels tècnics. La bona acceptació d’aquesta jornada fa que des del club granollerí valorin molt positivament aquesta iniciativa que ajuda a formar a futurs entrenadors de voleibol . 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top