RehabMedic segueix com a partner de la FCVb. Recorda els avantatges que ofereix

La Federació Catalana de Voleibol va arribar a un acord traduït en forma de conveni de col·laboració la tardor de 2014 amb l’empresa RehabMedic, entitat que atresora més de 25 anys dedicada al treball en sectors com la medicina esportiva, fisioteràpia, electroteràpia o rehabilitació.

Un lligam entre Federació Catalana de Voleibol i RehabMedic que encara perdura, i amb el que l’ens federatiu català cobreix la demanda i necessitats de clubs afiliats alhora d’obtenir aquest material tant comú i utilitzat enguany a l’entrenament de voleibol.

Amb aquest conveni la FCVb ofereix als seus clubs afiliats i entitats col·laboradores una sèrie de productes des de la botiga de la pàgina web d’aquesta federació en material de fisioteràpia, electroteràpia o rehabilitació. A més, els clubs afiliats a la FCVb podran obtenir un descompte del 10% en tots els seus productes a través de la botiga on-line de la FCVb i del catàleg de RehabMedic, el qual podreu trobar a la seva pàgina web (www.rehabmedic.com), sent acumulables a altres ofertes vigents en la web o catàleg de RehabMedic .

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top