Gran jornada de presentació d’equips del CV Vall d’Hebron

El passat dissabte 24 de Novembre del 2012 es va celebrar al Centre Municipal d’Esports de la Vall d’Hebron, l’acte de presentació de la present temporada 2012-2013 per part del Club Voleibol Vall d’Hebron.

Dins el marc de la presentació, el CV Vall d’Hebron va disputar pel matí els partits de base que els enfrontava al seu rival directe , el CV Barcelona. En les tres categories  el club Voleibol Vall d’Hebron es va imposar per un marcador de 3-1. En la branca masculina, el juvenil es va imposar al CV Roquetes per un ajustat 3-0.

La presentació d’equips va comptar amb la presencia de Maribel Zamora (Presidenta de la FCVB) i  Iolanda Latorre (Consellera del districte d’Horta-Guinardó).

L’acte de presentació va començar amb la desfilada dels 26 equips del club  en un desplegament impressionant de jugadores i jugadores que defineix  al CV Vall d’Hebron un any més com el club amb més equips de voleibol de Catalunya. Es va presentar al cos tècnic, amb un volum de més de 20 entrenadors. En el seu parlament, la Consellera Iolanda Latorre va destacar la capacitat de lluita, esforç i treball del club, així com  l’alt nivell de la feina desenvolupada. Per la seva banda, la Presidenta, Maribel Zamora, va destacar la predisposició del Club a la millora del Voleibol Català, l’esforç per impulsar el voleibol masculí i la disposició oberta per noves disciplines com l’Ecuavoley. Tanmateix va felicitar al primer equip femení per obtenir matemàticament la seva classificació per a la que serà segona presència en la Copa Princesa de 2013.

Un cop realitzades les fotos oficials, es va dur a terme la Botifarrada de Germanor, que va aglutinar un volum aproximat de 300 aficionats que posteriorment varen poder gaudir d’una nova victòria del primer equip femení contra l’equip de VP Madrid per 3-1 i que destaca al club barceloní en la primera posició de la Superlliga 2 com a invicte fins el moment en la categoria de plata estatal.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top