Un bon CVB Barça manté la tercera posició a Superlliga-1 femenina

Partit molt complicat el que va haver de jugar el CVB Barça a terres gallegues en la quarta jornada de competició a la màxima categoria del voleibol estatal. El llarg viatge, la fredor de la pista monfortina i l’entitat d’un dels equips més veterans de la competició, ja feien preveure com seria de complicat treure alguna cosa positiva de l’enfrontament.

Les jugadores de Marta Gens van completar un bon partit, tirant d’ofici davant un correós equip gallec. Les catalanes van anar sempre per davant del marcador, fent-se amb el primer set del partit (17-25). En el segon, l’equip blaugrana també manava en el marcador, però finalment les gallegues van remuntar per empatar el partit a un. El bloqueig català va començar a dominar en el tercer set amb Nerea Sánchez i Sara Sarmiento com més les més encertades. El quart, i finalment, definitiu set del partit va ser en el que l’oposada de Premià de Mar, Nerea Sánchez va acabar per cuatllar un gran partit que l’ha valgut per ser escollida com l’MVP de la jornada, després d’una actuació molt bona amb 27 punts, i un gran encert en atac.

Després de sumar la tercera victòria consecutiva a Superlliga-1 femenina, les blaugrana mantenen la tercera plaça de la lliga, només per darrere dels dos equips riojans, i màxims candidats a lluitar per tots els títols aquesta campana. Precisament un d’ells, el Nuchar Tramek Murillo, serà el proper rival del CVB Barça al Complex Esportiu d’Hospitalet Nord en la que serà cinquena jornada de competició.